Smykker Råd Som Noen Er I Stand Til å Bruke

Du vil vite de beste tipsene og triksene for å få smykkene dine til å se best mulig ut. Du har gjort alt du kan, men du ender likevel opp med tarnished, riper eller misfargede smykker. Følg tipsene og rådene i denne artikkelen for å holde smykkene dine vakre.

Hold dine skjøre steinsmykker lagret i separate bokser, vekk fra de andre brikkene, for å forlenge levetiden til disse steinene. Du vil ikke at de skal bli scuffed eller ødelagt, ved å være i direkte kontakt med sterkere og hardere smykker stykker. Prøv å pakke disse skjøre steinene i fløyel eller silke, før du plasserer dem i boksene. Det er best hvis du beholder boksene som de opprinnelig kom inn, for dette formålet.

Prøv å holde tritt med smykker trender. Som med mote, smykker også følger sesongmessige trender og du kan finne en stil og fargekombinasjon som er riktig for deg. Du kan også finne spesialitet elementer som går med klær brikker i din egen personlige garderobe. Mulighetene og kombinasjonene er uendelige.

Smykker er et fint tilbehør til ethvert antrekk. Jeans og en t-skjorte kan se så vanlig ut, men sammen med et søtt, tykt armbånd, eller et morsomt par øredobber, kan selv det kjedeligste antrekket se unikt ut. Et fargerikt choker halskjede kan lyse opp ethvert utseende, og et unikt beaded ankelarmbånd kan følge med noe gammelt skjørt. Bland og match tradisjonelt utseende med utradisjonelle smykker stykker for å lage one-of-a-kind utseende du vil elske.

Pass på at du ikke bruke fine smykker hele tiden. Når du utfører housekeeping oppgaver eller vasker hendene med såpevann, fjerne smykker. Svømming i et basseng er en annen god grunn for deg å fjerne fine smykker for å holde det trygt. Everyday sterke kjemikalier kan alvorlig skade fine smykker, noen ganger ødelegger det utover reparasjon.

Det er mange forskjellige typer steiner å tenke på å få når du kjøper nye smykker. Prøv å velge en stein som maskerer godt med din smak eller personlighet. Vurder også hva som ser bra ut på deg. Se etter farger i nøytrale nyanser som du kan ha på deg med noen av favorittklærne dine. Du vil ha mange muligheter til å vise frem hvert stykke.

Hvis du velger å lage og selge smykker på håndverksbasarer eller loppemarkeder, ta deg tid til å sikre at hver brikke har en tydelig merket prislapp som ikke kan tukles med, men kan fjernes uten å skade varene. Selv om ingen liker å tro at tyveri kan skje med dem, er det best å beskytte investeringen av tid og penger.

For å få en sta knute ut av en halskjedekjede, dryss knuten med maisstivelse eller babypulver. Pulveret glir inn i hver krok og trane, smører metallet og gjør det mye lettere å løsne knuten med fingrene. Hvis knuten er spesielt vanskelig, kan det hende du må bruke en synål for å hjelpe.

Oppsummert vil du vite hvorfor smykkene dine ikke ser så bra ut som det gjorde den dagen du kjøpte det til tross for all den omsorgen du har gjort for det. Forhåpentligvis lærte du ikke bare hvorfor dette skjedde, men også hvordan du kan forhindre det i fremtiden.