Når Du Vil Ha Smykker, Har Vi Tipsene Du Trenger

Iført smykker kan få deg til å se mer attraktiv ut. Å gi smykker til noen definitivt gjør at du ser veldig gjennomtenkt. Men visste du at det er et helt språk bak smykker? Fargen på en stein betyr noe, og hva slags smykker du bærer eller gir formidler et annet budskap. Følgende er noen tips om smykker for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av det:

Hvis du sitter fast på hvilken gave du skal kjøpe for en kvinne, fungerer smykker alltid. Sørg for at du vet hvilken størrelse den tiltenkte personen bærer i ringer og halskjeder før du kjøper. Det er ikke noe verre enn å kjøpe et fint smykke som ikke passer til den tiltenkte mottakeren. Gjør din forskning før du foretar kjøpet.

For å lage en enkel, feminin Look, prøv lagdeling tynne halskjeder. Den delikate utseendet på en tynn kjede kjede kan myke opp utseendet og trekke oppmerksomhet til ansiktet ditt. Når lagdeling halskjeder, er det best å gjøre hvert lag en annen lengde, men å bare bruke halskjeder med en svært lik stil.

Når du velger smykker å bære til bryllupet ditt, bestemme først om du ønsker å kjøpe den eller leie den. Ofte smykker du bruker som en brud er ikke nødvendigvis noe du vil ha igjen, så leie er et utmerket valg, og vil få deg en høyere grad av element enn du kanskje kunne kjøpe OUTRIGHT.

Når du velger et smykke å ha på deg, tenk på hva du liker på andre mennesker, og hva de liker på deg. Tenk på bestemte stykker som du har fått komplimenter på, spesielt fra fremmede. Det hjelper også å tenke på hva du har komplimentert på andre. Hvis du finner deg selv å fortelle andre hvor mye du liker visse stykker, husk hva de er når du er ute og handler for smykker for deg selv.

For å gjøre forlovelsesringen gnisten som det er helt nytt, prøv soaking det i et mildt vaskemiddel. Dette vil gi ringen den dype rengjøringen det er uten å skade steinen eller dens innstilling. Når ringen er ferdig soaking, skyll den av med varmt vann og tørk den med en tynn, lofri klut.

Når du kjøper smykker til en kjær, kan du kjøpe en størrelse som kan være for stor for dem. Omtrent hvert stykke smykker kan være dimensjonert som betyr at det kan gjøres for å passe din kjære. Det er viktig å holde kvitteringen etter kjøp av smykker, slik at du kan ta det tilbake til der du kjøpte den, slik at du kan ha den størrelse.

For å holde perle smykker ser ut som nye, lagre den separat fra andre smykker. Mens mange edelstener er vanskelig, perler er ganske myk og kan bli riper lett. Prøv å holde perler i sin egen container med en myk fôr. Hvis du virkelig vil at perler med resten av smykker, prøv å plassere dem i en myk pose først.

Disse tipsene skal hjelpe deg med å få mest mulig ut av smykkene dine! Husk at den slags smykker du bærer eller gir til noen er viktig. Ved å ta de riktige valgene, vil du formidle det riktige budskapet om din personlighet eller følelser. Smykker er som et kodet språk, og du kan veldig enkelt lære å bruke det til din fordel.