Diamanter, Rubiner Og Gull – Omsorg For Dine Fine Smykker

Folk bruker smykker av forskjellige grunner. Noen bruker smykker av mote grunner, ved hjelp av elementer som armbånd, halskjeder og øredobber for å jobbe med sine garderober. Andre bruker smykker av praktiske grunner, ved hjelp av elementer som klokker for å holde tid. Uansett hvilken grunn du velger å bruke smykker, bør tipsene i den følgende artikkelen hjelpe deg med å velge hvilke smykker du skal ha på deg som passer best til dine grunner.

Sørg for å regelmessig polere metall smykker. Over tid begynner det å samle smuss, olje og støv, og det påvirker glansen og det generelle utseendet. Dette gjør smykker ser slitt og gammel. Gå videre og oppdater disse brikkene ved hjelp av litt enkel polish for å få dem til å se ut som helt nye igjen.

Aldri, aldri kjøpe falske smykker for noen du elsker! Det betyr gullbelagt, kubisk zirkonia eller gullfylt. Hold deg til de virkelige tingene – du kan få et røverkjøp på ekte gull, sølv eller til og med platina hvis du ser hardt nok ut. Falske smykker kan gjøre huden svart eller grønn, og det er det SISTE du vil gjøre!

Kjøp fine smykker for slanke kvinner, og chunkier smykker for en større dame. Hvis din kone er petite, så en liten klokke er hensiktsmessig. Kjøp den samme klokken for din seks fot høye ektefelle, og det kan ikke engang passe på håndleddet hennes! Uansett hva du gjør, ikke kjøp menns smykker til en kvinne! Hun vet det andre hun ser på den og kan bli fornærmet.

Hvilken stil av smykker du velger for bryllupet bør påvirkes av stilen på kjolen din. Hvis du har en høy hals så kan du gi avkall på et halskjede og i stedet ha dråpe øredobber med mye gnisten. Lange ermer vil vanligvis bety at du ikke vil ha på deg et armbånd.

For å bruke smykker uten å føle deg ukomfortabel, velg løsere monteringsstykker. Selv om mer begrensende stykker som stramme armbånd eller chokers kan se bra ut, vil du ikke kunne se best mulig ut hvis du ikke er komfortabel. Lette, løse halskjeder er helt på trenden og kan brukes hele dagen uten å få deg til å oppleve ubehag.

Finn ut hva de ideelle metodene er for å opprettholde hvert smykke du eier. Hver type av innfatning, metallisk, og sten har dens egen detalj opprettholdelsen nød. En teknikk som er effektiv for en type stein eller metall kan faktisk føre til skade på en annen. For best informasjon om hvordan du ser etter smykker, bør du snakke med en gullsmed.

Når du kjøper smykker som en gave, er det viktig å vurdere kroppstypen til personen du handler for. Noen kroppstyper ser bedre ut med større eller mindre smykker. Tatt i bruk kroppen type mottakeren ville gjøre en stor forskjell om de faktisk vil bære smykker.

Til slutt er det forskjellige grunner til at folk bruker smykker. Noen bruker den til mote, mens andre bruker den til praktisk. Ved å bruke tipsene i artikkelen ovenfor, bør du kunne velge smykker å ha på deg som passer dine grunner og gi deg mest tilfredshet.