Smykker: Rådene Du Trenger Finnes I Denne Artikkelen

Kjøpe riktig smykker, enten for deg eller noen andre, kan være flustering til tider. Dette er vanligvis fordi du ikke vet hva du skal se etter for å sikre at smykker kjøpet er den rette. I artikkelen nedenfor, vil du bli gitt råd som vil hjelpe deg å gjøre det beste smykker Kjøp noensinne!

Lagre noen av dine mest skjøre smykker for spesielle anledninger bare. Noen skjøre steiner som opal og peridot bør bare brukes til spesielle hendelser og deretter lagres forsiktig til neste anledning. Dette kan virke irriterende siden du ønsker å være i stand til å bære dine beste stykker, men det kan forlenge livet hvis du unngår å utsette dem for å skade for ofte.

Når du kjøper det noen anser for å være det viktigste smykket i et forhold, forlovelsesringen, sørg for at det er av høy kvalitet og har flott design. Du vil ha en ring med mange hånddetaljer som viser fint håndverk.

Når pakking for en ferie, planlegging smykker er like viktig som å planlegge antrekk. Siden du ikke kan ta hele smykker boksen, planlegge antrekk på forhånd og tenke på hvilke smykker du vil være i stand til å bære med flere antrekk. Når du sjekker bagasjen din, aldri pakke noen smykker som du absolutt ikke orker å miste. Hvis du ikke kan leve uten den, bruk den eller la den være hjemme.

Når du ser på å kjøpe noen form for smykker, det være seg kostyme eller vintage, er det viktig å huske at bare fordi et stykke kan signeres, betyr det ikke nødvendigvis at det er mer verdifullt. Noen smykker skapere signere hver brikke de gjør, som faller verdien av en signert stykke dramatisk.

Sørg for at smykker matcher minst noen av antrekkene dine. Du ønsker ikke å kjøpe stykker som du bare kan bære for svært spesielle hendelser, da det kan være upraktisk. Finne enkle og elegante stykker som matcher flere antrekk er ikke så vanskelig som det høres ut, og du vil sannsynligvis nyte søket!

Når det gjelder å ta vare på smykkene dine, må du sørge for at du tar det av før du bruker noen form for personlig pleieprodukter. Dette er viktig fordi gjenstander som hårgelé, håndlotion og barberkrem kan forårsake skade på smykkene dine. Dette kan enten være permanent skade, eller tidkrevende midlertidig disfigurement.

Når det gjelder å ta vare på smykker være sikker på at du bruker bare milde rengjøringsmidler når du rengjør den. Dette vil sikre at du ikke går på akkord med den strukturelle integriteten til smykkene dine, så vel som ikke forårsaker ytterligere overflateskade som misfarging. Når du er i tvil, se etter smykker trygg rengjøringprodukter når du handler.

Som ble nevnt i begynnelsen av artikkelen, er det noen ganger frustrerende å kjøpe smykker, uansett hvem du kjøper for. Men hvis du vet hva du skal se etter, vil du ende opp med nøyaktig stykke smykker du leter etter. Ta tipsene denne artikkelen har gitt, og gå få smykker i dag!